За нас

Револуција во осветлувањето

Со нашите светилки и светлосни системи квалитетот е загарантиран


Цетус Лед е компанија која што се занимава со производство и трговија на надворешно, внатрешно и индустриско осветлување базирано на најновата ЛЕД технологија.

Ние сме официјален застапник на SARNIKON Metal electronic, кој е долгогодишен партнер и дистрибутер на глобалниот лидер во осветлување OSRAM Opto Semiconductors.
Покрај партнерството со SARNIKON, CetusLED е овластен дистрибутер на глобалниот лидер во ЛЕД осветлување LITPA .

Цетус Лед светилките се изработени од најквалитетните компоненти на Osram OS, na затоа можеме да кажеме дека кога станува збор за квалитет, ние го нудиме најдоброто. Нашата цел е да понудиме комплетна програма на надворешни и внатрешни ЛЕД производи со одлични перформанси на осветлување, голема енергетска ефикаснонст и мултифункционалност.

Референтна листа CetusLED Референтна листа Litpa
82

Реализации

388

Задоволни клиенти


Искуство

  • 11.05.2013Основање на Цетус ЛЕД

    И покрај конкуренцијата собран е тим на професионалци кои имаа за цел да понудат квалитетни производи на пазарот и енергетска ефикасност
  • 15.08.2012Прва инсталација

    АД АЛОВ ИЛИНДЕН СКОПЈЕ
    СКЛАД ЗА НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ И БЕНЗИНСКА ПУМПА
  • 29.10.201982 бензински пумпи со нашите светилки низ цела Македонија