Производи

 

Светилки за бензински пумпи

Висококвалитетен ЛЕД Рефлектор базиран на најновата ЛЕД технологија која овозможува одличен светлосен перформанс и највисок степен на енергетска ефикасност. Обезбедува заштеда на електрична енергија до 70% во споредба со традиционалните светилки.

Повеќе
 

Улични
светилки

Високвалитетна технологија од страна на светски познатиот бренд OSRAM OS. Обезбедува заштеда на електрична енергија до 70% во споредба со традиционалните светилки.Повеќе
 

Внатрешно и надворешно осветлување

Во обид да обезбеди сеопфатен сет на решенија за скоро сите можни потреби за осветлување, Litpa има развиено линии кои ги исполнуваат секојдневните очекувања, како што се осветлување на домот и канцеларијата.

Повеќе

Топло поцинкувани столбови

Нудиме широк спектар на топло поцинкувани столбови и јарболи за широка примена. Кај нас можете да најдете и столбови за улично осветлување, како и за паркови, плацови и индустриски објекти.

Повеќе