За нас

Револуција во осветлувањето

Со нашите светилки и светлосни системи квалитетот е загарантиран


Цетус Лед е компанија која што се занимава со производство и трговија на надворешно, внатрешно и индустриско осветлување базирано на најновата ЛЕД технологија.

Ние сме официјален застапник на SARNIKON Metal electronic, кој е долгогодишен партнер и дистрибутер на глобалниот лидер во осветлување OSRAM Opto Semiconductors.

Цетус Лед светилките се изработени од најквалитетните компоненти на Osram OS, na затоа можеме да кажеме дека кога станува збор за квалитет, ние го нудиме најдоброто. Нашата цел е да понудиме комплетна програма на надворешни и внатрешни ЛЕД производи со одлични перформанси на осветлување, голема енергетска ефикаснонст и мултифункционалност.

82

Реализации

388

Задоволни клиенти


Искуство

  • 11.05.2013Основање на Цетус ЛЕД

    И покрај конкуренцијата собран е тим на професионалци кои имаа за цел да понудат квалитетни производи на пазарот и енергетска ефикасност
  • 15.08.2012Прва инсталација

    АД АЛОВ ИЛИНДЕН СКОПЈЕ
    СКЛАД ЗА НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ И БЕНЗИНСКА ПУМПА
  • 29.10.201982 бензински пумпи со нашите светилки низ цела Македонија