Производи

 

Светилки за бензински пумпи

Лидер во регионот.
82 бензински пумпи со наши светилки

Висококвалитетен ЛЕД Рефлектор базиран на најновата ЛЕД технологија која овозможува одличен светлосен перформанс и највисок степен на енергетска ефикасност.

  • До 80% заштеда.
  • 5 години гаранција.
Повеќе
 

Улични светилки


Високвалитетна технологија од страна на светски познатиот бренд OSRAM OS. Обезбедува заштеда на електрична енергија до 70% во споредба со традиционалните светилки.

  • Работен век > 100 000 часа.
  • 5 години гаранција.
  • IP-67 Сертификат
Повеќе
 

Внатрешно осветлување

ЛЕД панели од реномираниот производител за ЛЕД осветлување LUXMAINER

Во обид да обезбеди сеопфатен сет на решенија за скоро сите можни потреби за осветлување, Luxmainer има развиено линии кои ги исполнуваат секојдневните очекувања, како што се осветлување на домот и канцеларијата.

  • 80% заштеда.
  • Максимална енергетска ефикасност.
Повеќе

Топло поцинкувани столбови

Топло поцинкувани столбови со врвен квалитет

Нудиме широк спектар на топло поцинкувани столбови и јарболи за широка примена. Кај нас можете да најдете и столбови за улично осветлување, како и за паркови, плацови и индустриски објекти.

Повеќе