Топло поцинкувани столбови

Столбови со висок квалитет

Со нашите столбови и светлосни системи квалитетот е загарантиран


Цетус Лед е компанија која што се занимава со производство и трговија на надворешно, внатрешно и индустриско осветлување базирано на најновата ЛЕД технологија како и продажба на високо квалитетни топло поцинкувани столбови.

 

Столбовите за осветлување на Цетус ЛЕД се галванизирани според EN ISO 1461, ASTM A 153 ASTM A 123 и други меѓународни стандарди погодни за сите видови осветлување. Без разлика дали станува збор за осветлување на стадион, парк или градина, кај нас можете да го најдете посакуваниот столб со карактеристики што ги исполнуваат вашите високи барања. Во нашата палета имаме и столбови за осветлување на отворени простори, улици, автопатишта, складишта и аеродроми. Нашите производи се исто така погодни за осветлување на стадиони и паркинзи.